• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Vikar-landsholdsspiller: Først bagefter gik det op for os, hvor stort det var

Selv om grundlaget var falsk, og de rigtige spillere var udeblevet, er Simon Vollesen stolt over at have fået én landskamp.

Af Anders Dehn

En af årets store fodboldhistorier i Danmark havde ingen velkendte spillere i hovedrollerne. I stedet optrådte de centrale figurer for hold som Skjold Birkerød, Avarta og Tarup Paarup.

Som de fleste af tipsbladet.dk's læsere vist fik med dengang i september, stillede DBU med et landshold af vikarer mod Slovakiet. Unionen og Spillerforeningen kunne ikke blive enige om vilkårene for at spille på landsholdet, og så valgte DBU at sende en gruppe af 2. divisions- og danmarksseriesspiller i stedet.

Det blev startskuddet til et par hektiske døgn, og det var da også først senere hen, at spillerne fik fordøjet oplevelsen.

- Det gik først op for os bagefter, hvor stort det var. Det vigtigste var ikke scoren, og hvad kampen endte med. Udtrykket var det vigtigste. Vi kæmpede som et hold. Vi fik vist, at vi var stolte af at spille på landsholdet. Det er det største, man kan prøve, selv om det er på et falsk grundlag, siger Simon Vollesen til Frederiksborg Amts Avis.

Den tidligere Lyngby-spiller var en af dem, der takkede ja til DBU's tilbud om en A-landskamp, og han fik godt 75 minutter på banen, inden John "Faxe" Jensen, der vikarierede som træner, tog ham ud.

Danmark tabte 3-0, men undgik at måtte aflyse kampen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus