• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Yussuf Poulsen: RB Leizpig har gjort mig til den spiller, jeg er

Yussuf Poulsen forlængede for nyligt sin kontrakt med RB Leipzig, og han ser frem til et længere ophold i klubben, han har været med til at skabe fra bunden.

Af Ole Hoffskov

Da Yussuf Poulsen kom til RB Leipzig fra Lyngby BK i 2013, spillede tyskerne i den tredjebedste række, men drømmene var store, og her i 2017 er de fleste gået i opfyldelse. RB Leipzig er et tophold i Tyskland og med i Champions League.

Det hele er sket med Yussuf Poulsen ombord, og de to parter har ingen planer om et snarlig skilsmisse. For et par uger siden forlængede den danske landsholdsspiller sin kontrakt med RB Leipzig frem til sommeren 2021.

- RB Leipzig og jeg passer perfekt sammen, så jeg kunne ikke se nogen grund til, hvorfor jeg skulle sige nej, når de kommer og tilbyder mig en ny aftale. Jeg elsker at være i klubben, jeg får masser af spilletid, og jeg spiller en masse store kampe. Jeg har været med på rejsen i fire år, og jeg kan ikke se nogen grund til, hvorfor det skulle slutte her, siger Yussuf Poulsen til tipsbladet.dk.

Han lægger ikke skjul på, at klubben er noget helt særlig for ham, da han som nævnt har været med hele vejen fra 3. Bundesligaen til Champions League.

- Klubben er begyndt at betyde meget for mig, og det samme gør byen. Det er et fedt sted at være, og det er RB Leipzig, der har gjort mig til den spiller, jeg er. Vi har nået meget på fire år, og jeg er sikker på, der også sker en masse spændende ting i løbet af de næste fire år, lyder det fra Yussuf Poulsen.

RB Leipzig er aktuelt inde i en periode, hvor klubben er mere udfordret end i hele sin hidtidige levetid.

- Det er nye tider i klubben. Vi har pludselig tre turneringer, vi skal koncentrere os om, og derfor er denne sæson også en læringsproces for os. På nogle punkter er vi stadig ikke helt en storklub endnu, men det skal vi nok blive. Vi er kommet godt fra start og har overstået syv kampe på tre uger på en positiv måde. En fjerdeplads i Bundesligaen og et point i Champions League er vi godt tilfredse med, siger den danske angriber.

Yussuf Poulsen blev matchvinder for RB Leipzig i klubbens 2-1-sejr over i søndags.

Superliga

Mere Superliga

Fokus