• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Football Leaks: PSG kan blive tvunget til at sælge for 1,2 milliarder

Reglerne for Financial Fair Play kan ende med at få spillere som Neymar eller Mbappé til at skifte væk fra Paris Saint Germain.

Af Oliver Okstrøm

PSG har i flere sæsoner flirtet med grænserne for Financial Fair Play, og de er tidligere blevet straffet for overtrædelser. Nu venter klubben igen på en afgørelse fra sportens voldgiftsret, CAS, hvor det kan ende med, at de bliver udelukket af Champions League.

Det skriver den spanske sportsavis AS som følge af afsløringer i Football Leaks.

Her bliver det beskrevet, at den franske storklub skal have styr på deres økomoni, som særligt indebærer, at de skal finde 1,2 milliarder kroner for at opfylde de krav, som UEFA skulle have stillet til franskmændene.

Det er penge, som kan findes på mange måder, men den mest nærliggende må være at sælge en klubbens største stjerner, som blandt andet tæller Kylian Mbappé og Neymar. Hvis de sælger Mbappé til det føromtalte beløb, så vil de endda tjene en lille smule på ham, forlyder det.

Derimod vil det blive til et stort tab økonomisk, hvis man vælger at sælge Neymar, som blev købt for 1,65 milliarder kroner fra Barcelona.

Hvis CAS kommer frem til, at PSG skal finde de mange penge, så er det næsten garanteret, at de store engelske klubber samt Barcelona og Real Madrid nok vil få gang i følehornene.

Superliga

Mere Superliga

Fokus