• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Michael Ehrhorn

Neymar smider PSG-hint inden travl sommer

Foto: Getty Images

Neymar rygtes kraftigt væk fra PSG i det kommende transfervindue, men et nyt post på Instagram sår alligevel tvivl om det.

Af Michael Ehrhorn

FC Barcelona eller Real Madrid? Det er to hold, der ofte kæmper om de store spillere, og i det kommende transfervindue kan de komme til at duellere om den brasilianske stjerne Neymar.

PSG-spilleren rygtes i hvert fald ivrigt på vej væk fra Ligue 1 denne sommer, og en spansk retur ligger i kortene. Eller gør det egentlig det?

Nu er hovedpersonen selv ude med et hint, der formentlig skaber glæde i den franske hovedstad. I et post på Instagram indikerer Neymar nemlig, at han godt kunne finde på at blive i fransk fodbold.

- Vi ses næste gang Ligue 1, skriver brasilianeren - sandsynligvis med henvisning til den kommende sæson i den bedste franske række.

Selvom PSG mangler et par kampe er årsagen til ordlyden i opslaget, at de kampe under alle omstændigheder bliver uden Neymar.

Angriberen har fået tre spilledages karantæne for en episode i den franske pokalfinale, hvor Neymar slog ud efter en tilskuer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus