• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Officielt: Koscielny skifter til Ligue 1-klub

Foto: Getty Images

Laurent Koscielny er ny mand i Bordeaux, og dermed vinker han farvel til London-klubben Arsenal efter en årrække i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Den franske midterforsvarer Laurent Koscielny har efter 353 kampe for Arsenal valgt at hive teltpælene op og rejse hjem til Frankrig, hvor han fremover skal tørne ud for Ligue 1-klubben Bordeaux.

Det har de to klubber meldt ud tirsdag eftermiddag.

Her ser det ud til at prisen for franskmanden er på omkring 38 millioner kroner, og efter en sommerferie, hvor Koscielny har været centrum for rygter om et skifte væk Arsenal er det nu endelig faldet på plads.

Senest var han da heller ikke med på Arsenals seneste tour til USA, hvilket pegede i retning af, at der var noget undervejs. I første omgang forlyder det, at han helst ville til Rennes, men de to klubber kunne ikke blive enige om prisen.

Derimod havde Bordeaux ikke svært ved at finde pengene frem for landsholdslegenden, som nu er klar til at tørne ud for klubben fra det verdensberømte vinområde.

Arsenal er ifølge Sky Sports nu på jagt efter en ny spiller til forsvaret, som de skal have på plads inden torsdag klokken 18, hvor det engelske transfervindue lukker i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus