PSG blev fransk mester med stil
Ligue 1

PSG satte syv streger under en fortjent titel som fransk mesterskabsvinder, da Monaco blev banket med 4-1.

Ved at tage en sejr over Monaco kunne PSG officielt blive franske mestre søndag aften.

Og der var fart over feltet lige fra starten af. Efter bare 14 minutter sendte Giovani Lo Celso nemlig PSG på mesterskabskurs ved at score til 1-0.

Tre minutter senere fordoblede Edinson Cavani føringen, og yderligere tre minutter efter fandt Angel Di Maria vej til netmaskerne.

27 minutter inde i kampen gjorde Lo Celso det til 4-0, inden Rony Lopes reducerede til 4-1 inden pausen.

I anden halvleg strålede Di Maria med målet til 5-1, inden et komisk selvmål af Radamel Falcao til 6-1 og et mål af Julian Draxler til 7-1 afrundede festen.

PSG har nu 87 point, hvilket er 17 flere end netop Monaco på andenpladsen, og med kun fem runder tilbage kan de ikke længere hentes.