’AC’ så til fra bænken i stor Chelsea-skuffelse

Chelsea førte med to mål, men måtte alligevel nøjes med et enkelt point mod oprykkerne fra Sheffield United

Andreas Christensen har været starter i Chelsea i sæsonens første kampe, men han var blevet vraget af træner Frank Lampard til fordel for 21-årige Fikayo Tomori i dagens kamp mod oprykkerne fra Sheffield United.

Her kun den danske landsholdsspiller se Chelsea smide en ellers sikker føring og smide to point i opgøret, som sluttede 2-2 efter nogle dramatisk slutminutter.

Chelsea dominerede fra start, og allerede efter 18 minutter bragte hjemmeholdet sig foran. Christian Pulisic forstyrrede Sheffield United-keeper Dean Henderson, så han tabte en ellers ufarlig hovedstødsafslutning fra Tammy Abraham. Derfor kunne selvsamme Abraham følge op på returen og sende Chelsea i front.

Chelsea fortsatte med at være farligst, men gæsterne fra Sheffield bidrog også til underholdningen. Cirka fem minutter før pausen kastede Callum Robinson sig ind i et indlæg, men han headede bolden centimeter forbi den ene stolpe.

I stedet kunne Chelsea fordoble sin føring, og med Tammy Abraham i rollen som målscorer. En høj bold fik to Sheffield United-spillere til at støde sammen i kampen om heade den væk, og det efterlod Abraham alene med Callum Robinson. Robinson var tæt på at redde Abrahams forsøg, men måtte alligevel se bolden gå i mål til en Chelsea-føring på 2-0, som dermed blev stillingen ved pausen.

Anden halvleg var kun få sekunder gammel, da Sheffield United meldte sig tilbage i kampen. Efter en flot dribletur sendte venstre wing-back Enda Stevens en flad bold ind i felt, og her kunne Callum Robinson stensikkert sende bolden i mål bag Kepa Arrizabalaga.

Målet gav nyt liv til Sheffield United, som pressede på for en udligning. Det var dog Chelsea, som først blev farlige igen, da Tammy Abraham var tæt på at fuldende sit hattrick med en afslutning tæt under mål. En sand klasseredning fra Dean Henderson holdt dog gæsterne inde i kampen.

Sheffield United fortsatte med at presse på, og spillede generelt en flot anden halvleg, hvor Chelsea, trods flere gode muligheder, havde svært ved at dominere i samme grad som i første halvleg. Og med et par minutter tilbage af den ordinære spilletid faldt udligningen endelig for de hådt kæmpende gæster.

Det var Kurt Zouma, som var uheldig at misse sin clearing og i stedet sende et indlæg i eget net til stor skuffelse for Chelsea og tilskuerne på Stamford Bridge, men til kæmpe jubel for i undertippede gæster.

Med det uafgjorte resultat ligger Sheffield United og Chelsea ligesom før kampen side om side i tabellen, hvor de med fem point hver ligger på henholdsvis 8.- og 9.-pladsen