Arsenal-stjerne scorede og blev udvist i remis mod Crystal Palace

Crystal Palace og Arsenal delte i porten, da de mødtes i Premier League lørdag.

Arsenal kunne ikke følge op på sejrene over Manchester United og Leeds United, da de lørdag gæstede Crystal Palace i Premier League. Det sluttede således 1-1.

Fra kampens start lignede det ellers, at Arsenal ville dominere. De kom forrygende frastart, og efter 12 minutter kom de også foran.

Alexandre Lacazette sendte en flot aflevering ind i feltet, hvor Pierre-Emerick Aubameyang havde taget et godt løb, og Arsenal-angriberen kunne sikkert sende bolden i mål. Det var hans 14. mål i Premier League i denne sæson.

Men efterfølgende fik Crystal Palace kæmpet sig godt tilbage i kampen, og de fik lagt et godt pres i slutningen af første halvleg. Men mens det ikke gav pote før pausen, gjorde det efter pausen.

Jordan Ayew modtog bolden i Arsenals felt, hvor han afsluttede. På vej mod mål blev bolden rettet af, og den snød derfor Arsenals keeper, Bernd Leno, og havnede i netmaskerne.

Det blev værre for Arsenal knap ti minutter senere, da Pierre-Emerick Aubameyang blev udvist for en slem tackling på Max Meyer. Dommen faldt efter en VAR-gennemgang.

Der blev ikke scoret yderligere, og kampen sluttede altså uden vinder.

Resultatet betyder, at Crystal Palace fortsat er foran Arsenal i tabllen. Crystal Palace er således nummer ni i Premier League med 29 point, mens Arsenal er nummer ti med 28 point.