• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Arsène Wenger åbner op for januarsalg af Özil

Rob Newell - CameraSport / Contributor

Arsenals franske manager indrømmer nu, at klubben kan blive tvunget til at sælge den tyske playmaker for at undgå, at han ryger på en fri transfer til sommer.

Af Mikkel Sloth

Der har været mange rygtiger om Arsenals Mesut Özil. Nu indrømmer Arsène Wenger, at klubben kan blive tvunget til at sælge den tyske verdensmester i januars tranfervindue. I hvert fald hvis klubben ønsker at få penge for ham. Det skriver engelske The Sun.

Arsenal ser meget gerne, at offensivspilleren forlænger sin nuværende kontrakt, der udløber efter denne sæson. Men skulle det ikke kunne lade sig gøre, er klubben forberedt på at skulle sælge deres tyske playmaker. Det siger Arsène Wenger.

- Vi har tænkt på ethver scenarie, og det er muligt, at vi sælger ham til januar

Tyskeren har selv åbnet for at forlænge kontrakten med London-klubben. Men det er ikke sikkert, at Wenger tør venter helt til næste sommer med at få kontrakten underskrevet. Ikke hvis det betyder, at Özil kan smutte på en fri transfer, hvis det mislykkes. Wenger ved dog ikke selv, hvornår det senest skal være gjort

- Jeg har endnu ikke sat en deadline.

Arsène Wenger udtaler sig i samme forbindelse om den chilenske stjerne Alexis Sanchez, som klubben også meget gerne ser forlænge sin kontrakt.

- Begge spillere ser glade ud i klubben, og vi håber, vi kan vende situationen til vores fordel.

Superliga

Mere Superliga

Fokus