Rashford: Alle så op til Cristiano Ronaldo i United
2016-02-25 22:58
Foto: Jon Super/Polfoto

André Rømer havde sin måske sværeste dag på kontoret, da FC Midtjylland mødte Manchester United i Europa League torsdag aften.

Manchester United - FC Midtjylland 5-1 (1-1)
0-1 Sisto (28')
1-1 Bodurov (32' - selvmål)
2-1 Rashford (64')
3-1 Rashford (75')
4-1 Herrera (88' - str.)
5-1 Memphis (90')

Kampens bedste:

Manchester United:
Memphis Depay var her, der og allevegne. Med ni vellykkede driblinger i første halvleg alene, drev han André Rømer til vanvid på venstrekanten. Han var sågar også bag det første mål, som Bodurov endte med at sparke i eget net og afsluttede showet med selv at score til 5-1. 

FC Midtjylland:
Pione Sisto var en af de få, der havde lidt at byde med offensivt. Han spillede en udmærket kamp, hvor han med stor sandsynlighed har imponeret flere scouts med sit flotte mål i første halvleg. 

Kampens værste:
Hvor svært det end har været over for Memphis i topform, så var André Rømer slet ikke i nærheden af noget som helst torsdag aften. Han var så langt fra noget, som nogen kunne være, og utvivlsomt kampens dårligste spiller. Han kom ikke tæt nok på Memphis ved det første mål, begik straffesparket, som dog godt nok blevet reddet, og fik ikke blokeret Juans Matas indlæg ved Uniteds andet mål. De to gule kort han modtog

Kampens detalje:
Mikkel Andersens flotte strafferedning holdt FC Midtjylland inde i kampen, og sørgede for at drømmen om avancement i turneringen forblev levende. Trods et svagt straffespark af Juan Mata, så var det en vigtig redning. 

SENESTE NYT...
OP | NED