• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Bundesliga-trio jagter Liverpool-talent

Foto: Jeff Zelevansky/Getty Images

Marko Grujić har efter en god sæson på leje i Hertha Berlin gjort sig interessant for andre klubber i Bundesligaen

Af Mikkel Sloth

Efter at have snuset til førsteholdet i Liverpool har serbiske Marko Grujić med skiftende succes været sendt på leje rundt omkring i Europa. I denne sæson var det tyske Hertha Berlin, der har haft glæde af midtbanespilleren, og her har han igennem hele sæsonen vist prøver på sit store talent.

Derfor er netop Hertha Berlin nu blandt de tre Bundesligaklubber, der vil gå efter at hente 23-årige Grujić i sommerens transfervindue. Det skriver Goal.

Udover Hertha Berlin er også ligarivalerne fra Werder Bremen og Eintracht Frankfurt også varme på den serbiske landsholdsspiller. Sidstnævnte klub har i hvert fald midlerne, efter Eintracht Frankfurt tidligere på ugen solgte angrebsstjernen Luka Jović til Real Madrid for en pris, der angiveligt ligger på omkring 450 millioner kroner.

Det er mere end den pris, som Liverpool efter sigende kræver for at sælge Marko Grujić. De nykårede Champions League-mestre håber ifølge Goals oplysninger at få op mod 210 millioner kroner for midtbanespilleren, som ellers kun har fået 14 kampe i den røde trøje.

Udover de tre tyske klubber skal der også være interesse for Grujić fra både Spanien og andre engelske klubber, og han ser derfor uanset hvad ud til at forlade Liverpool i løbet af sommeren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.