• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Carrick: Zlatans personlighed har styrket holdet

Carrick: Zlatans personlighed har styrket holdet
Foto: Alex Livesey/GettyImages

Michael Carrick anerkender, at den store svensker er en af hovedårsagerne til Manchester Uniteds fremgang i denne sæson.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Med 26 mål har Zlatan Ibrahimovic været en stor del af Manchester Uniteds fremgang i denne sæson, som senest har kulmineret med en sejr i Liga Cuppen sidste weekend.

- Zlatan har en selvsikker personlighed. Har har en tro på tingene, som smitter af på os andre og især de yngre spillere. Vi har formentlig ikke haft denne karaktertype på vores hold i nogen tid. Man kan ikke bare være selvsikker, det skal være en del af dig, siger Michael Carrick.

Den engelske midtbanespiller mener også, at det er vigtigt, at der er forskellige typer på et hold, for at det skal kunne fungere.

- Jeg kan ikke bare forvandle mig ind til Zlatan eller Wayne (Rooney). Man har brug for forskellige personligheder, og Zlatan og Paul Pogba har tilføjet os noget ekstra. Jeg er en rolig type, som ikke siger så meget, Zlatan er mere åbenmundet og tilføjer noget andet end mig.

Det gør heller ikke noget, at svenskeren har en masse erfaring med sig i baggagen, som han kan bidrage med.

- Zlatan har spillet i mange store klubber, og han har opsamlet en masse erfaring, jeg har den største respekt for ham. Han har spillet 40 kampe i denne sæson i hans alder! Han er kommet til et nyt land og har bevist sig selv med det samme med alle de mål.

Manchester United kan se frem til at spille to gange om ugen efter landskamps-pausen i marts, da de stadig er med i Europa League og FA cuppen foruden Premier League, men det bekymrer ikke Michael Carrick, som er tilfreds med truppens sammensætning.

- Der er en følelse af, at vi er på vej frem. Vi har købt godt ind i sommer med store personligheder, som har gode kvaliteter på banen. Det giver os en følelse af, at vi er på vej tilbage og op på siden af de andre gode hold, hvor vi hører til.

Manchester United tager imod Bournemouth senere i dag på Old Trafford. Med en sejr kan de kravle helt op på en 4. plads fra deres nuværende 6. plads inden resten af rundens opgør spilles.

Superliga

Mere Superliga

Fokus