Chelsea smed dyrebare point med bundhold

Det burde ikke have været den største opgave for Chelsea, men de måtte give fortabt med et nederlag på 1-0 til West Ham.

Chelsea kunne med en sejr i dag hente vigtige point på Manchester City eller Manchester United, da de to hold i morgen møder hinanden, hvor mindst et af holdene kommer til at tabe point. West Ham kunne til gengæld få den første sejr i ti ligakampe og bringe sig tættere på overlevelsespladserne.

Det blev dog en mareridtsstart for Chelsea, for efter bare seks minutter var Marko Arnautovic nemlig på pletten og bragte West Ham foran med 1-0, da han som følge af et par hurtige afleveringer med Manuel Lanzini passerede Thibaut Courtois.

Chelsea havde det svært i den første lange periode med et højt og vedholdende pres fra West Ham, som ikke tillod topholdet at spille sit eget spil.

Således blev deres største chance et indstuderet hjørnespark med flere flade afleveringer, inden Davide Zappacosta afsluttede resolut lige på målmand Adrian.

Fem minutter inde i anden halvleg var West Ham lige ved at bringe sig yderligere foran, men Arnautovic brændte på en friløber, og det viste sig også efterfølgende, at han var offside.

Chelsea fik mere og mere hul på bylden og kom frem til flere halve chancer, men det var, som om den sidste skarphed lige manglede, og otte minutter før tid fik Alvaro Morata den nok største chance i kampen, da han bare skulle plotte bolden i kassen fra straffesparksafstand, men den gik i stedet lige forbi mål.

West Ham holdt Chelsea godt fra fadet, og dermed kunne de hjemtage en tiltrængt sejr på 1-0.