• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Conte vinder retssag mod Chelsea: Skal have 90 millioner kroner

Antonio Conte kan se frem til 90 millioner kroner på kontoen efter en sejr i voldgiftsretten mod Chelsea. Sagen kan dog stadig blive anket af klubben.

Af Oliver Okstrøm

Efter en langstrakt proces har den italienske toptræner Antonio Conte nu vundet en retssag mod Chelsea, der fyrede ham efter sidste sæson. Dermed skal den engelske storklub betale italieneren 90 millioner kroner.

Det skriver den engelske avis The Times.

Afgørelsen er kommet efter en tur i voldgiftsretten, hvor man altså har fundet frem til, at Conte ikke var blevet behandlet korrekt af klubben. Dog kan sagen stadig ende i den engelske højesteret, hvis klubben afviser at godtage dommen.

Normalt har man ret til kompensation ved en fyring, men da Chelsea følte, at Conte havde brudt sin kontrakt i forbindelse med behandlingen af Diego Costa, så skulle fyringen være uden kompensation. Det har voldgiftsretten nu afvist.

Det er dog ikke unormalt for Chelsea at betale kompensationer til de trænere, som bliver fyret, og siden Roman Abramovich blev klubejer, har man fyret ni trænere, hvilket har kostet 600 millioner for klubben.

Conte har været uden job siden fyringen i sommer, men det ser ud til, at han kunne være godt på vej til Inter nu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus