Effektive United eliminerede Arsenal på Emirates

Manchester United tog på ny en sejr, da de fredag aften slog Arsenal ud af FA Cuppen med en 1-3 sejr på Emirates Stadium.

Den imponerende stime for Manchester United fortsatte fredag aften, da de slog rivalerne fra Arsenal ud af FA Cuppen med en 1-3 sejr på Emirates Stadium. Alexis Sanchez, Jesse Lingard og Anthony Martial stod for udeholdets mål, mens Pierre-Emerick Aubameyang scorede for Arsenal.

Da uret rundede den halve time, kom United i front. Lukaku fandt Sanchez i dybden med en flot stikning, og chileneren rundede Petr Cech i Arsenal-målet, inden han elegant lagde bolden over en Arsenal-forsvarer til en 0-1 føring.

Blot tre minutter senere blev føringen udbygget. United kørte en hurtig kontra, og bolden endte ved Jesse Lingard et par meter inde i feltet, der køligt lagde bolden i netmaskerne.

Arsenal fik overtaget i kampen frem mod pausen, og de skulle også få reduceret kort inden pausen. Efter et par fikse driblinger i venstresiden endte bolden ved Pierre-Emerick Aubameyang, der tæt inde under målet kunne sikre, at Arsenal kun gik til pause bagud med én.

Tempoet faldt ikke, men der kom ikke ligeså mange scoringer i anden halvleg. Efter 82 minutter skulle United dog sikre sig sejren. Paul Pogba førte bolden frem i en kontra, og afsluttede et stykke udefra. Petr Cech kunne kun halvklare, og så kunne Anthony Martial sikre United en 1-3 sejr.

Dermed er Manchester United videre til 1/8-finalerne i FA Cuppen.