• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Efter spytteepisode: Carragher skal til samtale med Sky Sports

Efter spytteepisode: Carragher skal til samtale med Sky Sports
Foto: Getty Images

Fodboldkommentator Jamie Carragher er mandag indkaldt til samtale med sin arbejdsgiver, Sky Sports, efter en video, hvor Carragher spyttede efter to Manchester United-fans, er gået viral.

Af plbold.dk

Jamie Carraghers fremtid som fodboldkommentator hos Sky Sports er denne mandag på spil, efter en video søndag gik viralt, hvor fodboldkommentatoren spytter efter en Manchester United-fan og dennes 14-årige datter. 

En talsmand fra Sky Sports har kaldt Carraghers opførsel for "uacceptabel" og har yderligere sagt, at kanalen nu vil drøfte den tidligere Liverpool-spillers opførsel mandag.

Spytteriet fandt sted efter Liverpool havde lidt nederlag til Manchester United på Old Trafford lørdag, hvor en tydeligt provokeret Jamie Carragher rullede vinduet ned på sin bil og sendte en savlklat i retning mod to Manchester United-fans - en far og dennes datter på 14 år. 

Hele optrinnet er fanget på video. Selv siger Jamie Carragher på sin Twitter-profil, at spytteriet var en reaktion på den hån, som han blev udsat for efter kampen, men han undskylder også for episoden.

- Det er langt over stregen, og jeg har undskyldt overfor familien denne aften. Jeg blev hånet 3-4 gange på motorvejen på vej hjem efter kampen, mens jeg blev optaget, og til sidst løb temperamentet af med mig. Det er dog ingen undskyldning, skrev Jamie Carragher på sin Twitter søndag aften.  

Superliga

Optakt: OB - AaB
Optakt: OB - AaB

OB og AaB runder året af med en spændende fredagskamp i Superligaen.

Mere Superliga

Fokus