• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Engelsk landstræner afviser Chelsea-rygter

Foto: Andrew Redington/Getty Images

Gareth Southgate afviser at være i spil til det måske snart ledige trænersæde i Chelsea, da han er glad for at være landstræner

Af Mikkel Sloth

Rygterne om Maurizio Sarris afgang i Chelsea tager til. Trods sejren i Europa League og en tredjeplads i Premier League, har der gennem sæsonen været flere problemer med den italienske manager i centrum. Samtidig står Juventus og mangler en træner efter Max Allegris farvel, og her bliver Sarri nævnt som det bedste bud på en afløser.

Det vil efterlade et ledigt trænersæde i Chelsea, og selvom Sarri ikke engang har forladt klubben endnu, er der allerede spekulationer om hans eventuelle afløser. Her er Englands nuværende landstræner, Gareth Southgate, blevet bragt i spil, men nu afviser Southgate selv, at han skulle have interesse i af sætte sig på trænerbænken på Stamford Bridge.

- Nej. Jeg er dedikeret til til England. Så simpelt er det, lød det fra ifølge AS fra Southgate, der han blev spurgt ind til rygterne på pressemøde før Englands Nations League-kamp mod Schweiz søndag eftermiddag. Southgate føler stadig, at han har meget at opnå med det engelske landshold.

- Jeg har ikke brug for at gardere mig og holde døre på klem. Der er ingen chance for, at jeg vil forlade England på nuværende tidspunkt, uanset jobbet. Det eneste jeg tænker på er, at vi har EM næste sommer.

Gareth Southgate har da også haft ganske pæn succes med England, som han sidste år førte til semifinalerne ved VM i Rusland. Derfor må Chelsea, hvis Sarri ender med at sige farvel, kigge sig om efter andre muligheder på trænerfronten. 

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.