Eriksen-assist ikke nok: United klar til FA Cup-finalen

Manchester United vendte FA Cup-semifinalen og vandt 2-1 over Tottenham efter, de havde været bagud 0-1 tidligt i kampen.

Manchester United spillede sig lørdag i finalen i den engelske FA Cup-finale, da de slog Tottenham ud med en 2-1-sejr efter, at de havde været bagud med 0-1 tidligt i kampen.

For allerede efter 11 minutters spil kom Christian Eriksen og Tottenham foran, da netop den danske landsholdsstjerne sørgede for at sende et herligt indlæg ind til Dele Alli inde foran mål, som englænderen sendte i netmaskerne.

Manchester United kæmpede sig derefter ind i kampen, og efter 24 minutter var det vinterindkøbet Alexis Sanchez, som trods sin beskedne højde, headede United tilbage i kampen efter et godt indlæg fra Paul Pogba.

I anden halvlegs begyndelse fortsatte United med at være farlige, og efter lidt mere end en times spil af kampen kunne Ander Herrera sende bolden i mål. Her blev Lukaku tilmed noteret som assist, da han havde næstsidste fod på angrebet - i en situation hvor han fejlede en tæmning, som så røg videre til Herrera.

Tottenham skulle efterfølgende forsøge at få udlignet, men de havde store vanskeligheder med at åbne op for Manchester Uniteds defensiv. Til trods for et stort overtag i boldbesiddelse, så lykkedes det nemlig aldrig for Eriksen og Co. at få scoret.

Og så var United klar til FA Cup-finalen.

Modstanderen i finalen bliver fundet søndag, hvor Southampton og Chelsea mødes på Wembley.