• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicklas Grodt Degn

Everton forpassede muligheden for at hente norsk komet og Liverpool-back

Foto: Getty Images

Evertons tidligere fodbolddirektør fortæller, at klubben i hans ansættelseperiode missede muligheden for at hente spillere som nu er profiler i Manchester United og Liverpool, samt en norsk teenagesensation.

Af Nicklas Grodt Degn

Med 26 mål i 18 kampe heriblandt syv mål i fire Champions League-kampe er den blot 19årige nordmand Erling Braut Hallend på alles læber i denne sæson.

Ikke overraskende tiltrækker RB Salzburg-angriberen sig interesse fra de største klubber, og det ærgrer de sig nok ekstra meget over i Everton. De kunne nemlig have fået ham for en slik, hævder klubbens tidligere Director of Football, Steve Walsh.

- Erling Haaland, angriberen fra Salzburg. Jeg havde ham og hans far i klubben med en aftale klar for €4 millioner (30 millioner kroner, red). Klubben ville ikke bakke mig op, siger Steve Walsh til The Athletic ifølge Goal.com.

I interviewet afslører han også, at det kunne væregået anderledes til med to andre profiler, der kunne være endt i den blå del af Liverpool.

- Da jeg var hos Everton tilbød jeg dem at hente Andy Robertson og Harry Maguire, da de begge var hos Hull, og det ville koste £20 millioner (174 millioner kroner, red.) for de to. Everton ville ikke have dem, siger Steve Walsh.

Andy Robertson er i dag fast mand på backen hos Liverpool, hvor han var med til at vinde Champions League i sidste sæson. Harry Maguire huserer i forsvaret hos Manchester United.

Steve Walsh var fodbolddirektør hos Everton fra 2016 til 2018. Inden da var han som assistenttræner for Leicester med til at vinde Premier League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.