2016-01-23 19:28
Foto: Tim Ireland/Polfoto

Gareth Bale er ikke for fin til at bemærke det, hvis han ser en kasse af høj kvalitet. Derfor var han også klar med et par rosende ord om Dele Allis mål mod Crystal Palace.

Tottenhams Dele Alli er bare 19 år gammel, men den unge alder afholder ham ikke fra, at lave fuldstændig vanvittige scoringer. Lørdag eftermiddag lavede han en sand perle, da han først vippede bolden over sin direkte modstander, hvorefter han bankede bolden i mål fra 20 meters afstand, da han og Tottenham mødte Crystal Palace.

Scoringen var til 2-1 i en kamp, som Spurs vandt med 3-1. Den kom efter 84 minutter, og derfor et utroligt vigtigt mål for holdet.

Det var noget, som fik de sociale medier til at genkalde billeder fra dengang Paul Gascoigne ved EM i 96 lavede et lignende drømmemål, da han også vippede bolden over sin direkte modstander.

Scoringen har da også fået kolleger rundt om i verden til at give ham anerkendelse. Den walisiske verdenstjerne fra Real Madrid, Gareth Bale, var også fremme med pæne ord til den unge, engelske offensivspiller.

- Sikke et mål! Dele Alli, skriver Gareth Bale på Twitter.

Med sejren er Tottenham desuden på fjerdepladsen med fem point op til Leicester på førstepladsen. I næste runde møder Spurs på udebane Norwich.

 

SENESTE NYT...
OP | NED