Højbjerg og Vestergaard slog Everton

Southampton havde både Jannik Vestergaard og Pierre-Emile Højberg med i 2-1-sejren over Everton i Premier League

Pierre-Emile Højbjerg gjorde comeback efter fire kampes karantæne, og Jannik Vestergaard var også med i hele kampen, da Southampton slog Everton 2-1 lørdag eftermiddag.

Saint skabe de fleste chancer i en tæt første halvleg, hvor Nathan Redmond og Danny Ings begge måtte se forsøg prelle af på træværket. Derfor gik holdene til pause med stillingen 0-0.

Kort efter pausen fik Southampton endelig hul på bylden, da James Ward-Browse driblede forbi et Everton-spillere og bankede bolden i mål. 2-0 blev det små 20 minutter efrer pausen, da Lucas Digne fik tacklet bolden i eget net.

Gylfi Sigurdsson reducere i overtiden, men det ændrede ikke på, at Høbjerg, Vestergaard og Southampton snuppede tre vigtige point.