Den engelske venstreback kan være på vej mod et overraskende retur til Premier League.

Manchester United er hårdt ramt på skadesfronten og specielt på de to backpositioner. Faktisk er det kun Matteo Darmian, der er fit ud over ungdomsspillerne.

Senest er det Ashley Young, der er blevet sat tilbage af en skade, og hans af en lidt heftigere karakter, der gør at han holdes ude i "lang tid". 

Det har fået Louis van Gaal til at indrømme, at United skal handle for at finde erstatninger, men det kan blive svært, da han ligeledes fortæller, at meget få vil sælge. 

Ifølge BBC så har de kikkerten efter den tidligere Chelsea-spiller Ryan Bertrand, der i øjeblikket er på kontrakt i Southampton, men venstrebacken menes at koste over 200 millioner kroner. 

200 millioner kroner billigere er et andet alternativ. Han er også tidligere Chelsea-spiller, nemlig Ashley Youngs navnebror, Ashley Cole. 

Cole er for nylig blevet løst af sin kontrakt i AS Roma, hvor han ikke just har nydt stor succes, og siden har alle mere eller mindre bare ventet på, at han skulle blive præsenteret i LA Galaxy. 

Det skifte kan dog nu blive sat på pause, da Mancester United, trods at have været tilbageholdende vedrørende et potentielt skifte for Cole, har udset sig den 35-årige venstreback, da de tvivler på, at de kan få mere kvalitet i nuværende situation. Det skriver Independent. 

Dermed er han mest oplagte kandidat til venstrebacken i Manchester United, hvor Luke Shaw, Marcos Rojo, Antonio Valencia og nu også Ashley Young er skadet. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?