2016-01-19 18:55
Foto: Riccardo De Luca/Polfoto

Det er slut for Ashley Cole i Roma, som aldrig blev den store succes. Derfor går de fra hinanden før tid.

Ashley Cole kom til Roma på en fri transfer fra Chelsea i sommeren 2014, men det er aldrig blevet til den store succes i det italienske for den tidligere engelske landsholdsspiller, der siden kun har fået 16 kampe for Roma i alle turneringer.

Derfor har de to parter nu efter gensidig aftale afbrudt samarbejdet og revet kontrakten itu. Det skriver den italienske klub på deres hjemmeside tirsdag aften. I en meget kortfattet tekst tager de afsked med spilleren.

- Klubben vil gerne sige tak til Cole for den tilgang, som han har haft i sin tid i Rom, og vi ønsker ham alt det bedste i hans videre karriere, skriver klubben.

Det er et godt spørgsmål, hvor meget der er tilbage af Ashley Coles karriere. Han er nu 35 år gammel, og nu går jagten altså ind på en ny klub for venstrebacken. Kontrakten mellem de to var alligevel udløbet til sommer, men det har de to parter altså ikke kunne vente på. 

Tidligere har Aston Villa været nævnt som en klub, der er interesseret i ex-landsholdsbacken.

De fleste vil nok huske ham bedst for hans tid i Premier League for Arsenal og Chelsea, hvor han har vundet mesterskabet med begge klubber samt Champions League med Chelsea i 2012. Han har desuden spillet 107 landskampe for England. 

SENESTE NYT...
OP | NED