Lampard reddede City mod sin gamle klub

Med en udlignende scoring fem minutter før tid var Frank Lampard ironisk nok manden, der sikrede Manchester City det ene point mod Chelsea.

Det lignede længe en kedelig 0-0-kamp, da Chelsea og Manchester City mødtes søndag aften.

Men i den sidste halve time gik kampen fra at være en ulidelig langgaber til at servere underholdning på højeste niveau.

Kampen endte således 1-1, og hvem andre end Frank Lampard skulle være manden, der sikrede Manchester City det ene point hjemme på Etihad Stadium.

Dermed satte den Lampard en stopper for sin gamle klubs sejrsstime, men dramaet indtraf tidligere:

Zabaleta inkasserede sit andet gule kort med 25 minutter igen, og pludselig blev kampen løsnet op. Fem minutter efter smed Eden Hazard et indlæg ind til en fremadstormende André Schürlle, som gled bolden i mål til en Chelsea-føring.

Manchester City pressede herefter på for en udligning, og da var det, at Frank Lampard med fem minutter igen trådte frem på kanten af feltet og bankede en nedfaldsbold i kassen.

Dermed har Chelsea 13 point i toppen at tabellen, mens City følger efter på sjettepladsen med otte point.

Eveton tabte samtidig 2-3 hjemme mod Crystal Palace.