• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Leicester har afvist to Maguire-bud: De har ikke været i nærheden

Brendan Rodgers har fortalt, at Leicester har afvist to bud på Harry Maguire, da buddene ikke har været høje nok.

Af Morten Jørgensen

Det kom næppe som en overraskelse, da Brendan Rodgers kunne bekræfte, at der var blevet budt på Leicesters forsvarsstyrmand.

Gennem længere tid er især Manchester United blevet sat i forbindelse med Harry Maguire, og det har altså nu resulteret i to bud fra den engelske storklub, men indtil videre har de ikke mødt Leicesters værdisætning.

- Det er faktisk ret simpelt, og vi ganske afslappede omkring det. Harry er en topklassespiller. Selvfølgelig har han tiltrukket interesse med to bud, men de har ikke været i nærheden af at møde klubbens vurdering af ham, siger Brendan Rodgers til Leicester Mercury.

- Harry er afslappet omkring det, og det er vi også. Han har været absolut fantastisk, må jeg tilføje, for jeg har været i en lignende situation flere gange, og det kan være rigtig svært for spillerne, men han er en speciel fyr.

Harry Maguire har i de seneste to år spillet for Leicester efter sit skifte fra Hull, og han har været en stor profil for the Foxes, mens han også har fået sit gennembrud på det engelske landshold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.