• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Liverpool ser potentiale i Grabara: Vil alligevel hente ny reservemålmand

En ny reservemålmand vil sandsynligvis blive hentet til Liverpool i sommerens transfervindue, selvom klubben ser potentiale i AGF-lejesvenden Kamil Grabara.

Af Morten Jørgensen

Det er forventet, at Simon Mignolet tager afsked med Liverpool inden alt for længe. Den belgiske landsholdsmålmand har blot spillet to kampe denne sæson, og han ønsker mere spilletid.

Hvis den tidligere Sunderland-målmand forlader klubben, vil det efterlade Liverpool med de unge og relativt uprøvede Caoimhin Kelleher og Kamil Grabara, og selvom Premier League-klubben ifølge Goal ser et potentiale i begge målmænd, vil the Reds hente en ny målmand, der skal være reserve for Alisson.

Liverpool vil forsøge at skrive kontrakt med en målmand, der vil acceptere at være andetvalg, og her er spanske Adrián ifølge mediet blevet nævnt som et emne. West Ham-spilleren vil være til rådighed på en fri transfer i sommerens transfervindue.

Både Crystal Palace og Bournemouth viser efter sigende dog også interesse for spanieren, som er blevet henvist til en plads på bænken i West Ham af Lukasz Fabianski.

20-årige Kamil Grabara blev udlejet til AGF i januar, hvorefter han har været klubbens førstemålmand. Han har indtil videre spillet 15 kampe for Superliga-klubben, hvor han har holdt målet rent i seks kampe.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus