2016-03-07 18:38
Foto: Polfoto/Tim Ireland

Leicester-kantspilleren Riyad Mahrez insisterer på, at der ikke er pres på hans mandskab.

Riyad Mahrez' 15. ligamål i sæsonen var nok for Leicester til at slå Watford FC på Vicarage Road lørdag aften, og kunne oven på Tottenham og Arsenals 2-2-opgør udbygge deres føring i toppen af ligaen. 

Men den algierske kantspiller fortæller, at holdet simpelthen blot nyder, hvad de gør lige nu, og ikke lader noget ramme dem. 

- Vi nyder det bare. Der er intet pres, vi er ikke nervøse; Vi spiller, som vi altid gør. Fodboldverdenen går hurtig, ni kampe tilbage nu, og vi skal forblive fokuseret og koncentrere på vores spil. Vi skal blive ved, for det er lige nu, vi laver noget meget stort og specielt, og vi skal holde vores fødder på jorden, og så se, hvad der sker, fortalte Mahrez til Leicesters officielle hjemmeside. 

- Vi føler, at vi har det virkelig godt, ikke blot mig, men alle. 

I en tæt kamp på Vicarage Road skulle der en dårlig clearing fra Jose Holebas til, før Leicester kunne finde nettet efter Mahrez flot sparkede bolden i kassen. 

Watford havde frustreret ligaens ettere, og holdt Mahrez forholdsvis stille i første halvleg, men den 25-årige kantspiller insisterer på, at han var sikker på, at hans chance nu nok skulle komme. 

- Der var ingen frustration, for jeg vidste, at jeg ville få en mulighed for at score. Vi havde et par chancer i første halvleg. I anden halvleg havde vi mere plads, og vi vidste, at ville få det plads. Vi scorede målet, vi var meget glade, og vi vil nu fortsætte. Jeg var glad for, at fansene var her, som altid, i enhver kamp. Jeg er meget glad, og jeg vil fortælle fansene, at blive ved og blive ved med at være bag os, slutter han. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?