Onsdagens rygtebørs: Skal Ryan Giggs til Wigan?
2016-01-07 08:41

Adnan Januzajs lejeaftale med Borussia Dortmund har ikke været nogen succes, og nu arbejder Manchester United på at hente den unge belgier tilbage til Old Trafford.

I begyndelsen af sæsonen blev Adnan Januzaj udlejet fra Manchester United til Borussia Dortmund, så han kunne få en masse spilletid, men det har ikke være tilfældet. Tværtimod fik han næsten lige så mange minutter i Premier League i august, som han har fået i Bundesligaen i hele efteråret.

Nu forsøger United så at hente den 20-årige offensivspiller tilbage fra lejeaftalen. Det skriver en række engelske medier, herunder Sky Sports og The Guardian. 

United kan ikke selv bestemme, om Januzaj skal vende tilbage til Old Trafford, før lejeaftalen udløber til sommer. Det skal man blive enige med Dortmund om, og det er de forhandlinger, der foregår i øjeblikket. 

Januzaj har fået spilletid i seks ligakampe for Dortmund, men ikke en eneste af dem har været fra start. Derimod har han primært spille i Europa League. 

Allerede i november gjorde United-manager Louis van Gaal det klart, at han anså lejeaftalen som ganske risikabel for Januzaj.

- Jeg sagde på forhånd, at det var en stor risiko, fordi man skal konkurrere med spillere på et højere niveau, og det er ikke så let. Det er det samme i Manchester United. Han skal konkurrere med spillere på højere niveau. Jeg vil have ham til at spille alle kampene, og det er derfor, jeg ville have ham til at spille i Premier League, men han valgte Borussia Dortmund, sagde Van Gaal for to måneder siden.

SENESTE NYT...
OP | NED