• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ronni Vester

Mourinho vil beholde Torres i Chelsea

Mourinho vil beholde Torres i Chelsea
Illustration

Fernando Torres har været rygtet væk fra Chelsea, men Jose Mourinho vil gerne have spanieren til rådighed i næste sæson.

Af Ronni Vester

Chelsea måtte tage til takke med bronzemedaljerne i Premier League trods dagens 2-1-sejr ude over Cardiff. For selvom det blev til tre point, så slog Liverpool Newcastle, og dermed endte der med at være status quo i toppen. 

Chelseas store problem gennem hele sæsonen har været de manglende mål hos de forreste, og selvom Fernando Torres i dag scorede det afgørende mål, så har han gennem det meste af sæsonen været rygtet væk fra Stamford Bridge.

Men nu tyder meget på, at Torres også er at finde i London-klubben til næste sæson. I hvert fald hvis det står til Mourinho, der gerne ser, at Torres bliver.

- Ja, han er i mine planer. Han er en god spiller. Han er ikke en type, der scorer mål efter mål, men måden han arbejder og bevæger sig på bidrager til holdet. Han er en spiller, jeg kan lide, siger Mourinho til BBC Sport.

Fernando Torres har blandt andet været sat i forbindelse med et skifte til italienske Inter, men nu tyder meget altså på, at han fortsætter i Premier League hos Chelsea.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus