• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Mourinho: Ville elske at have Hazard i United

Foto: Getty Images

Jose Mourinho slår fast, at han bestemt gerne vil have Eden Hazard i sin trup, men han ser det ikke som en mulighed.

Af Oliver Okstrøm

Lørdag mødes Manchester United og Chelsea i Premier League, hvor det samtidig bliver til et gensyn med sin gamle klub for United-manager José Mourinho. Her er en af Chelsea-spillerne, som han husker klart og tydeligt, Eden Hazard.

På det seneste har Hazard selv udtalt, at han ærgrer sig over, at samarbejdet i Chelsea blev afbrudt, da Mourinho kort efter et vundet mesterskab blev fyret af London-klubbens ledelse.

Nu åbner Mourinho selv op for, hvordan han ser på tanken om at have Hazard i sin spillertrup igen. Det sker i et interview med Sky Sports.

- Jeg ville elske at have ham i Manchester United, men jeg tror ikke Chelsea vil sælge til Manchester United, så det er ikke et problem. Historien fortæller os desuden, at når Eden Hazard er den bedste spiller i Premier League, så bliver Chelsea mestre. Det skete for mig, og det skete for Antonio Conte, siger Mourinho.

Derudover blev det til meget rosende ord om Chelsea-toppen, der ifølge Jose Mourinho bliver styret af intelligente folk - og derfor vil de nok ikke sælge Eden Hazard, som også får lidt pæne ord med på vejen.

- Han synes bare, at han er en god dreng. Vi havde et godt forhold, hvor vi blev mestre sammen. Han blev årets spiller i Premier League for første gang under mig, så jeg tænker, at vi har det godt med hinanden - og så siger man gode ting om hinanden, lyder det fra United-manageren.

Kampen mellem Chelsea og Manchester United spilles lørdag klokken 13.30, og den sendes direkte på TV3+.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.