• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Newcastle-dansker frisk på udlejning: Klar til at spille med de voskne nu

Foto: Getty Images

Elias Fritjof Sørensen vil allerhelst slå igennem i Newcastle, men hvis han ikke har udsigt til det i denne sæson, vil han udlejes igen. Tiden er inde til voksenfodbold.

Af Anders Dehn

Elias Fritjof Sørensens drøm om Premier League har ikke været tættere på at blive opfyldt, end den var før denne sæson. Han var med i flere træningskampe, og han trænede fast med førsteholdet. Men siden Steve Bruce fik jobbet som manager i Newcastle, er tingene gået i den gale retning for danskeren.

Bruce har sat Sørensen til at træne med U23-holdet igen, og han har hentet Joelinton, klubbens rekordindkøb, og hjemstavnsfavoritten Andy Carroll til angrebet. Derfor ser Elias Fritjof Sørensens udsigter til spilletid i Premier League lange ud.

Læs også: Dansk angriber: Drømmen om Premier League har ikke været tættere på

Af samme årsag er han klar på at blive lejet ud. Og det er ikke utænkeligt, at det bliver til Superligaen.

- Jeg føler selv, at jeg er klar til at spille med de voksne nu. Hvis ikke det bliver med førsteholdet her, så kunne jeg godt tænke mig at spille noget førsteholdsfodbold et andet sted. Det ville nok være det bedste for mig, siger han til TV2 Sport.

19-årige Elias Fritjof Sørensen var udlejet til Blackpool i foråret, men det var ingen succes. Han fik bare én indskiftning på 32 minutter i League One, og allerede i marts hentede Newcastle ham tilbage til klubben.

Til gengæld havde U20-landsholdsspilleren en god sæson for Newcastles U23-hold, for hvem han scorede 20 gange.

Superliga

Mere Superliga

Fokus