• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Officielt: West Bromwich handler i Paris Saint-Germain

Officielt: West Bromwich handler i Paris Saint-Germain
Foto: Lars Baron/Getty Images

West Bromwich har hentet den polske landsholdsspiller Grzegorz Krychowiak i Paris Saint-Germain.

Af Morten Jørgensen

West Bromwich kunne tidligere i dag præsentere købet af Kieran Gibbs fra Arsenal, og dermed fik klubben den længe ønskede forstærkning til venstre back, og nu har the Baggies også forstærket den centrale midtbane.

Premier League-mandskabet har lejet den polske landsholdsspiller, Grzegorz Krychowiak, i Paris Saint-Germain på en etårig lejeaftale, og han skal dermed være med til at udfylde det hul, som Darren Fletcher efterlod, da han skiftede til Stoke på en fri transfer tidligere på sommeren.

- Jeg havde mange henvendelser fra Spanien og Italien, men det her er en meget ambitiøs klub. Der er en god atmosfære her, sagde midtbanespilleren til klubbens hjemmeside.

Grzegorz Krychowiak kommer til West Bromwich med en masse erfaring i bagagen. Han var blandt andet med til at vinde to Europa League-triumfer med Sevilla, og han har desuden spillet 45 landskampe for Polen.

Der var også store forventninger til ham, da han sidste sommer skiftede til Paris Saint-Germain, men det blev en skuffende første sæson hos den franske storklub, hvor han havde vanskeligheder med at spille sig i startopstillingen hos Unai Emerys mandskab.

Superliga

Mere Superliga

Fokus