• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Pochettino kalder Spurs-truppen for "urolig": Vil løse det til januar

Foto: Getty Images

Ifølge Tottenham-træneren er der ikke balance i truppen, hvilket blandt andet skyldes et hæsblæsende transfervindue med spekulationer omkring flere profiler, der i sidste ende endte med at blive i klubben. Han anmoder om tid til at rette op på det, og øjner januar som en mulighed for det.

Af Kristian Porse

Tottenham har fået en skidt start på den nye sæson med tirsdagens exit til League 4-holdet fra Colchester som det absolutte lavpunkt. 

Efter kampen erkendte Mauricio Pochettino da også, at der ikke er balance i truppen. Han forklarede det blandt andet med, at sommerens preseason var meget urolig, da flere profilers fremtid var usikker i størstedelen af transfervinduet. Samtidig fastslog han, at der skal tid til at bringe ro på truppen igen, hvilket han spåede januar til at være en mulighed for.

Læs også:Kæmpe nedtur: Tottenham sendt ud i Carabao Cuppen til League 2-hold efter Eri...

- Jeg synes, at vi brugte meget tid på at tale i preseason, og jeg vidste, at det ville komme til at blive en svær situation efterfølgende. Vi arbejder så hårdt for at få alle mand på samme side. Vi har bare brug for tid. Januar kommer til at være en god mulighed for at løse denne situation, siger han ifølge Goal. 

Danske Christian Eriksen er nok den største af de Tottenham-profiler, der i sommerens transfervindue var rygtet væk fra klubben. Særligt fordi han selv, inden transfervinduets åbning, gjorde det klart, at han ønskede en ny udfordring. Det skete dog ikke, og på nuværende tidspunkt er den 27-årige dansker stadig at finde i Tottenham, hvor han har kontraktudløb til sommer. 

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: PL-giganter retter kikkerten mod Tysklands guldfugl

I tirsdagens opgør mod Colchester fik han en ærgerlig rolle, da han startede med at brænde sit straffespark i den afgørende straffesparkskonkurrence, som London-klubben endte med at tabe.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Engelsk stjerne spøger i Real Madrid

Læs også:Søndagens rygtebørs: Tottenham kigger mod Leicester efter Eriksen-afløser

Læs også:Van der Vaart løj sig syg i HSV: Testimonial-kamp er også en undskyldning

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.