Rekord-scoring var ikke nok for Southampton mod Watford

Shane Long scorede Premier Leagues hurtigste mål nogensinde, men Watford udlignede til sidst.

Irske Shane Long bragte udeholdet fra Southampton i front efter blot syv sekunder, men det hurtigste mål i Premier League-historien var ikke nok, da Watford fik udlignet i slutminutterne til slutresultatet 1-1.

Danske Pierre-Emile Højbjerg bar som vanligt anførerbindet for Southampton, da de i bestræbelserne på at overleve tirsdag gæstede Watford på Vicarage Road. Lynscoringen gav gæsterne en god start, der tillod, at de gav Watford initiativet.

Derfor var det også værterne, der havde det meste af boldbesiddelsen, mens Southampton lurede på omstillinger, hvilket gav dem halvlegens bedste muligheder.

Gæsterne forsvarede sig godt i anden halvleg, hvor Watford havde svært ved at komme til afgørende chancer, men alligevel måtte de trække bundholdets lod, da Andre Gray kort før tid formåede at udligne.

Heldigvis kan Højbjerg og holdkammeraterne glæde sig over, at de direkte konkurrenter heller ikke tog sejre i Premier Leagues 35. runde, og de har fortsat seks point ned til Cardiff, som ligger under nedrykningsstregen.