Richarlison sikrede Everton-sejr mod Wolves

Richarlison scorede to mål, da Everton besejrede Wolverhampton.

Everton sikrede sig søndag eftermiddag en sejr over Wolverhampton på hjemmebane i Premier League i et opgør, hvor der blev scoret hele fem mål og faldt en udvisning.

Og allerede fra første fløjt var spillerne klar. I løbet af kampens første kvarter blev der scoret ikke mindre end tre gange.

Først var det Evertons brasilianske angrebsprofil Richarlison, der efter fem minutter kunne sende bolden i mål efter et forsvarskoks fra Wolves. Kun fire minutter senere blev der imidlertid bragt balance i regnskabet, da Wolves’ Romain Saiss udnyttede en fejl i Everton-forsvaret til at sende bolden i mål.

Everton kom hurtigt foran igen på et hovedstødsmål af Alex Iwobi efter 12 minutter, og den føring holdt længe.

Først i det 75. minut blev der scoret igen, da Wolves’ Raul Jimenez scorede til 2-2, men det var ikke nok til at sikre et point.

Richarlison var nemlig ikke færdig med at score, og fem minutter efter udligningen headede han bolden i mål igen.

Wolves blev få minutter senere reduceret til ti mand, da Willy Boly blev udvist, og det sluttede med en 3-2-sejr til Everton. Everton ligger nu nummer fem i Preier League med syv point, mens Wolves er nummer 17 med tre point.