To selvmål sendte Tottenham videre

Jussi Jääskeläinen og Andy O'Brien lavede to selvmål og Roman Pavlyuchenko de to andre, da Tottenham slog Bolton ud af FA Cuppen med 4-0 hjemme i London. Villa slog som forventet Crystal Palace

Russiske Pavlyuchenko, der ellers så småt var blevet betegnet som et flop, er for alvor kommet i sving for Spurs, der onsdag tog imod Bolton i FA Cuppen.

Han scorede det første og det sidste mål i storsejren, der var mest bemærkelsesværdig på grund af de to selvmål, som først keeper Jääskeläinen og siden Andy O'Brien satte ind. Den finske keeper kom til at rage et indlæg fra Wilson Palacios i eget net.

Aston Villa vandt samtidig med 3-1 ude over Crystal Palace i en straffesparkenes kamp, som John Carew afgjorde på to af slagsen inden for de sidste ti minutter.

Darren Ambrose havde ellers udlignet Villas føring med tyve minutter igen på et andet straffespark, efter Gabriel Agbonlahor i første halvleg havde bragt hjemmeholdet foran, men norske Carew ville det altså anderledes.