2016-02-04 20:59
Foto: Polfoto/Alistar Grant

Toby Alderweireld roser Harry Kane, og Tottenham-stopperen fortæller, at han ikke vil bytte den engelske skarpretter med nogen anden angriber.

Harry Kane nåede med sine to mål i kampen mod Norwich op på 17 fuldtræffere i 20 kampe. Det gør ham til en af de varmeste angribere i Europa netop nu. Kanes holdkammerat i Tottenham, Toby Alderweireld, er fuld af rosende ord omkring landsholdsangriberen.

London24 har spurgt den belgiske stopper, om Kane hører til blandt de bedste angribere.

- Det er svært at sige, fordi jeg ikke arbejder med de andre. Jeg har selvfølgelig set dem, men det er anderledes at spille med dem. Jeg tror, at jeg lige nu ikke vil have en anden angriber end Harry. Vi tror meget på ham. Han arbejder hårdt for holdet, og det har vi brug for. Han scorer mål, og holder på bolden. Han gør det rigtig godt, så jeg er glad for ham, fortæller Alderweireld til London24.

- Jeg mener, at Harry er meget vigtig for os. Harry gjorde en forskel for os (mod Norwich, red.), fordi alle arbejdede hårdt for ham.

Tottenham møder Watford i næste runde, og kan Alderweireld se frem til en gensyn med Mario Suarez, som han spillede sammen med i Atlético Madrid. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?