• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Stolt Pochettino hylder Tottenhams holdånd

Foto: Getty Images

Det var en glad og stolt manager, som efter dagens dramatiske sejr over Southampton evaluerede præstationen

Af Mikkel Sloth

Christian Eriksen og Tottenham vandt i dag danskeropgøret mod Southampton med Pierre Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard. Her lagde Eriksen assisten til Harry Kanes afgørende mål, som ellers ikke lå i kortene.

Efter cirka en halv times spil blev Tottenham nemlig reduceret til ti mand, da Serge Aurier helt hovedløst modtog sit andet gule kort på kun fem minutter. Kort efter udlignende Southampton efter et kæmpe drop fra Hugo Lloris den Tottenham-føring, der ellers var skabt af Tanguy Ndombele, og en mand i undertal så det svært ud for Spurs.

Men på Eriksen og Kanes samarbejde lykkedes det alligevel Tottenham at tage alle tre point, og indsatsen giver kæmpe ros for manager Mauricio Pochettino.

Læs også:Chelsea og 'AC' sejrede over Brighton

- Ånden. Hvis vi skal hylde noget, er det ånden. Jeg er stolt og så glade for mine spillere og min trup, staben og fansene. Vi startede godt og scorede, men udvisningen ændrede atmosfæren og følelserne. Vi indkasserede et mål, men det var en utrolig reaktion fra scoring. At score med ti mand og derefter kæmpe sammen i anden halvleg, siger Pochettino til Tottenhams hjemmeside og fortsætter:

- Det var det, vi havde brug for. Det er sådan, vi skal spille, og med den kvalitet vi har i holdet, vil vi lykkes. Vi fortsætter og arbejder sammen. Vi har masser af tro, så vi skal fortsætte med at arbejde og forblive rolige. Vi har en utrolig trup og utrolige spillere. Vi vil helt sikkert blive succesfulde, lyder det fra den argentinske manager.

Med sejren kravlede Tottenham op på fjerdepladsen i Premier League med kun et enkelt point op til overraskelsen West Ham på tredjepladsen. Mesterskabet er dog med al sandsynlighed væk, da der er hele ti point op til Liverpool på førstepladsen.

Læs også:Eriksen-assist da Tottenhams ti mand vandt højdramatisk danskeropgør

Næste opgave for Tottenham er på tirsdag, hvor Bayern München kommer på besøg i anden runde af Champions League gruppespil.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Real Madrid-angriber er på vej videre

Læs også:United vil redde sæsonen med tilgang af Eriksen til januar

Læs også:Tottenham forlænger med fransk midtbanemand

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020