• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Torsten Kjems Hansen

Sturridge: Mister kontrollen hvis jeg scorer mod Chelsea

Sturridge: Mister kontrollen hvis jeg scorer mod Chelsea
Illustration

Af Torsten Kjems Hansen

Liverpool-angriberen Daniel Sturridge kæmper mod tiden for at blive klar til søndagens kamp mod Chelsea, hvor en Liverpool-sejr vil bringe klubben uhyre tæt det første engelske mesterskab i 24 år. 

Forhåbentlig bliver jeg klar til weekenden. Men om han (manager Rodgers, red) vil bruge mig, får vi at se, siger Daniel Sturridge. 

Angriberen, der har nettet 20 gange i ligaen og udgør ligaens suverænt farligste duo med Luis Suarez blev hentet til Liverpool fra netop Chelsea, hvor han var i fire år. 

Netop det gør kampen til noget ganske særligt for Daniel Sturridge, der selv om han gerne vil vise Chelsea respekt ikke har tænkt sig at holde armene nede, hvis han scorer.

- Jeg vil gerne vise min tidligere klub respekt. Men hvis jeg nu kom ind og scorede i sidste minut, mon så ikke jeg bliver jeg fuldstændig vild. Og selv om jeg ville undgå det, er jeg ikke klar over, om jeg vil kunne kontrollere mig selv, hvis det sker, siger han.

Chelsea kan med en sejr på Anfield stadig holde fast i håbet om mesterskabet men vil i det tilfælde stadig være afhængig af, at både Liverpool og Manchester City skal smide point i sæsonens sidste kampe. 

  

Superliga

Mere Superliga

Fokus