• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Syv kampe på 21 dage: Liverpool-profil kræver indstilling

Foto: Getty Images

Liverpool FC er gået ind i en meget hård periode af sæsonen med masser af kampe, og det kræver noget helt særligt, mener Georginio Wijnaldum.

Af Michael Ehrhorn

Syv kampe på bare 21 dage. Det dufter af rigtig mange dage i styrkelokalet for at blive klar til sådan en omgang, men det er realiteterne for Liverpool FC i øjeblikket. En stime man kom godt ind i med weekendens sejr over Newcastle på Anfield.

Nu venter Napoli i midtugen i Champions League, inden den står på Chelsea i Premier League, MK Dons i Carabao Cuppen, Sheffield United i Premier League, Salzburg i Champions League og Leicester i Premier League, inden der igen er landskamppause:

Læs også: Liverpool-legende spiller favoritværdighed væk

- Du ved allerede inden sæsonen, at du kommer til at spille med i rigtig mange forskellige turneringer. Af samme grund har du brug for et hold, der er fit, og som er bredt, for man kommer til at få brug for alle mand, siger Georginio Wijnaldum til klubbens hjemmeside.

De mange kampe bliver en hård fysisk omgang, og af samme grund skal der en helt særlig indstilling til, mener Georginio Wijnaldum:

- Det er ikke alle spillere, der kan spille hver gang, og det ved vi. Vi skal dog tage at omfavne det tætte program, for vi spiller om rigtig store titler hele tiden. Vi skal prøve at nyde det og bare spillere fodbold, udtaler midtbanespilleren.

Liverpool FC fører Premier League med fem point ned til Manchester City på andenpladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus