United satte League Two-mandskab på plads efter pausen

Manchester United spillede sig tilbage i slutningen af oktober videre i Carabao Cuppen ved at vinde 2-1 over Chelsea, og onsdag aften ventede der mere overkommelig modstand i form af Colchester United.

League Two-mandskabet besejrede Crawley Town i sidste runde.

Men det blev ingelunde nogen nem opgave for Ole Gunnar Solskjærs tropper - i hvert fald ikke inden pause. Manchester United havde masser af boldbesiddelse, men kunne ikke omsætte det til chancer.

Det stod derfor 0-0, da dommer David Coote fløjtede til pause.

Efter pausen skulle der omvendt ikke gå mange minutter, før Marcus Rashford havde scoret kampens første mål.

Nemanja Matic slog en lang og skarp aflevering til Rashford, der drev bolden på tværs i Colchester-feltet, inden han hamrede kuglen op i nettaget.

I det 55. minut blev føringen fordoblet, da Ryan Jackson fik sendt et indlæg fra Mason Greenwood i eget net.

Det blev også 3-0 fem minutter senere. Juan Mata chippede bolden over Colchester-forsvaret til Marcus Rashford, der lagde bolden på tværs til Anthony Martial, og franskmanden kunne uden problemer sparke bolden i nettet.

Ydmygelsen sluttede ved 3-0, og Manchester United går derfor sikkert videre til Carabao Cuppens semfinaler, hvor man kan møde enten Aston Villa, Manchester City eller Leicester.