• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Gram-Hanssen

United udelader ny angriber fra træningslejr på grund af coronavirus

Foto: Getty Images

Manchester United har valgt at udelade Odion Ighalo fra klubbens træningslejr til Marbella, på grund af Storbritanniens foranstaltninger, i forbindelse med corona-virussen.

Af Morten Gram-Hanssen

Manchester United fik på den allersidste dag af januar-transfervinduet sikret sig en angriber, som Ole Gunnar Solskjær længe havde efterspurgt. Nigerianske Odion Ighalo blev således hentet på en lejeaftale i den kinesiske klub, Shanghai Shenhua. 

Ighalo får dog langt fra en optimal start på tilværelsen i sin nye klub, idet han ikke skal med resten af truppen til Marbella på træningslejr henover de næste 14 dage. Det skyldes netop, at Ighalo blev hentet i Kina, hvor den efterhånden velkendte corona-virus som bekendt udbrød for nylig i Wuhan-provinsen. 

Læs også:Makienok fik mareridtsdebut for Dresden

- Odion bliver i Manchester, fordi han ankom fra Kina i løbet af de sidste 14 dage. På grund af situationen i Kina, er vi ikke sikre på, at han vil få lov til at komme tilbage til England igen, hvis han forlader landet, siger Solskjær til Manchester Uniteds tv-kanal. 

- Så han bliver her og arbejder med en personlig træner med et individuelt program, og så kan han og hans familie også komme på plads i England. Men selvfølgelig ville han nok gerne have været med de andre spillere, og lært dem at kende, men vi har ikke lyst til at løbe risikoen. 

Læs også:Alt om Hobro IK: "Mål-Pål" er tilbage og skal redde sit hold

Solskjærs tropper skal næste gang i aktion i Premier League, når de den 17. februar gæster top 4-rivalerne fra Chelsea på Stamford Bridge. 

Læs også:Flest advarsler i Superligaen: "Gule Glen" vil ikke lave om på sig ...

Læs også:SønderjyskE havde travl træningslejr: Vi har arbejdet godt med mange ting

Læs også:Malmö-dansker udgik med skade: Betragtes ikke som alvorligt

Superliga

Mere Superliga

Fokus