VAR kom i fokus: Manchester City udraderede West Ham

Manchester City smadrede West Ham med 5-0 i en kamp, hvor VAR i den grad kom i fokus.

De engelske mestre gæstede i dag West Ham, hvor Pep Guardiolas tropper viste deres klasse.

Gabriel Jesus var valgt fra start i stedet for Sergio Agüero, og efter 25 minutters spil bragte han gæsterne i front efter et oplæg fra Kyle Walker.

I anden halvleg kom der for alvor gang i kampen, hvor VAR kom i fokus.

Efter minutters spil i anden halvleg gjorde Raheem Sterling det til 2-0, og kort tid efter scorede Gabriel Jesus igen, men målet blev annulleret for offside af VAR.

I det 75. minut kom Raheem Sterling igen på måltavlen og gjorde det til 3-0.

Med 10 minutter igen blev Riyad Mahrez nedlagt i feltet, og gæsterne fik tildelt et straffespark, som indskiftede Sergio Agüero skulle tage sig af. Fabianski reddede i første omgang, men polakken forlod stregen for tidligt, og dermed afgjorde VAR, at straffesparket skulle tages om, og det udnyttede argentineren til at gøre det til 4-0.

I tillægstiden lukkede og slukkede Raheem Sterling til 5-0 og fik dermed scoret sit hattrick.