• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Braithwaites åbning til startopstillingen: Lionel Messi ude med skade

Foto: Getty Images

Martin Braithwaites vej til spilletid i Barcelona er blevet kortere, da Lionel Messi er blevet skadet.

Af Oliver Okstrøm

Tidligere på ugen så det svært ud for den danske landsholdsangriber Martin Braithwaites muligheder for spilletid, da Barcelona havde fået både Antoine Griezmann, Luis Suarez og Lionel Messi klar.

Men nu er der alligevel kommet en åbning for danskeren, da Lionel Messi er løbet ind i en skade halvanden uge før deres første ligakamp efter coronapausen. 

Det er spansk TV3, som beretter, at Messi har været ramt af skarpe smerter i sit højre ben i slutningen af træningen tirsdag, hvorefter han blev MRI-scannet for at tjekke, hvad der lå til grund for problemer.

I den forbindelse meldes det, at det er en lille rift i en muskel, som er meget normalt for elitesportsfolk. Dog betyder sådan en skade, at det er lige på grænsen, hvorvidt Lionel Messi kan blive klar til Barcelonas næste kamp.

Onsdag trænede Lionel Messi derfor for sig selv i indenfor på Barcelonas anlæg.

Barcelonas første kamp i La Liga er på udebane mod Real Mallorca, og inden de går i gang er den catalanske storklub foran med to point ned til ærkerivalerne fra Real Madrid i topstriden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.