• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Aagurd

Første Copa-Clasico endte i remis på Camp Nou

Real Madrid kom foran, men Barcelona fik udlignet, da den første Copa del Rey-semifinale endte med 1-1 på Camp Nou.

Af Mads Aagurd

Camp Nou dannede onsdag aften ramme om den første af to Copa del Rey-seminfinaler mellem FC Barcelona og Real Madrid til et af Europas største rivalopgør. Gæsterne kom på 1-0, men en udskældt brasilianer udlignede, og det hele endte 1-1 i livligt opgør.

Real Madrid startede bedst, og allerede efter fem minutter bragte hovedstadsklubben sig foran. Vinicius Junior slog efter fint forarbejde en bold i feltet, som Karim Benzema behandlede på bedste vis, og med en tværaflevering fandt han Lucas Vazquez til scoring.

Langsomt tog værterne, som var uden Lionel Messi, initiativet, og flere gange var catalanerne tæt på at udligne, mens Real Madrid forsøgte at lure på kontraer. Føringen holdt til pausen, men efter godt en time spil var den gal i Madrid-feltet.

En god dybdebold blev løbet op af Jordi Alba, men Keylor Navas kom godt ud af sit mål. Heldigvis for Barcelona var Luis Suarez først over returen, og han sparkede via stolpen bolden hen til udskældte Malcom, som flot sparkede den forbi en horde af hvide Real-spillere.

Messi blev sendt på banen kort tid efter udligningen, men det blev ikke til meget mere, og dermed endte El Clasico uden vinder. Returen på Santiago Bernabeu bliver spillet den 27. februar.

I den anden Copa del Rey-semifinale mødes Real Betis og Valencia torsdag.

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus