Granada fortsatte flot sæson i oprykkermøde

Granada er tilbage i den øverste halvdel af La Liga efter søndagens 1-0-sejr over Mallorca.

Granada har været en af sæsonens positive overraskelser i La Liga, selv om holdet på det sidste har været inde i en svær periode med tre nederlag i fire kampe.

Søndag fik klubben besøg af en anden oprykker i form af RCD Mallorca.

Klubben fra ferieøen har omvendt haft det svært efter oprykningen fra Segunda Division, men Vincente Moreno og hans tropper gjorde en god figur og viste, at de sagtens kan være med.

Alligevel var det hjemmeholdets Angel Montoro, der viste skarphed foran mål, da han efter 24 minutter gjorde det til 1-0 som følge af et flot oplæg fra Roberto Soldado.

I begyndelsen af anden halvleg var Dani Rodriguez først over en ripost og trykkede af, men Mallorca-spilleren måtte se sin afslutning gå snært forbi den venstre målstolpe.

Vincente forsøgte sig med indskiftninger af både Salva Sevilla, Aleksandar Sedlar og Aleksandar Sedlar, men forgæves. Cucho fik ellers en stor hovedstødsmulighed få minutter før slutfløjt.

Granada fik dog forsvaret føringen hjem og kunne juble over en tiltrængt sejr.

Klubben er dermed tilbage i den øverste halvdel med 27 point efter 19 kampe.

RCD Mallorca ligger nummer 17 med 15 point. Celta Vigo får dermed mulighed for at sende Mallorca under nedrykningsstregen, når Sisto og co. senere søndag møder Osasuna.