Sikker Real Madrid-sejr i lokalopgøret mod Getafe

Getafe spillede bedst i store dele af opgøret, men effektive Real Madrid hev alligevel en sikker sejr på 3-0 hjem

Der var lokalopgør i Madrid lørdag eftermiddag, hvor Getafe tog imod mægtige Real Madrid. Her var hjemmeholdet godt med, men måtte alligevel se Real Madrid løbe med en sikker sejr på 3-0.

Real Madrid dominerede som forventet fra kampens start, men Getafe var med sit høje pres gode til at lukke ned for Real Madrids angreb, som havde meget svært ved at komme til afslutninger.

Faktisk begyndte Getafe at presse på, men lidt ufortjent lykkedes det i stedet Real Madrid at komme foran.

Et mislykket hjørnespark røg over i venstre side, hvor endnu et indlæg blev sendt ind i feltet af Ferland Mendy. Her kom Getafe-keeper David Soria skidt ud, han endte i et sammenstød med Raphaël Varane at sende bolden i eget mål.

Getafe lettede dog ikke trykket, selvom de kom bagud. Flere gange udnyttede de et vaklende Real Madrid-forsvar til at komme til store muligheder, men heldigvis for gæsterne stod Thibaut Courtois en fremragende første halvleg, hvilket gav Kongeklubben en lidt ufortjent pauseføring, 1-0.

Getafe fortsatte hvor de slap fra anden halvlegs start, og var flere gange farlige. Men, akkurat som i første halvleg slog Real Madrid pludselig til – og akkurat som i første halvleg var Raphaël Varane involveret i målet.

Toni Kroos sendte et fremragende frispark ind i feltet, som en umarkeret Raphaël Varane nemt kunne sende i nettet. Han var tæt på at stå offside, men efter en længere gennemgang af VAR fik målet lov til at stå, og Real Madrid kunne dermed fordoble deres føring

Det mål fik luften til at gå lidt ud af ballonen for Getafe, som efterhånden slækkede på presset. Mod slutningen af kampen begyndte Real Madrid derimod at blive farlige, og dybt inden i kampens tillægstid kom målet til 3-0.

Federico Valverden blev sendt afsted og løb mod mål, og sendte bolden på tværs af feltet til Luka Modrić, som kunne sende bolden i det tomme mål.

Med sejren kravler Real Madrid forbi FC Barcelona og op på førstepladsen i La Liga. Ærkerivalen spiller dog først i aften lokalopgør mod Espanyol, og kan dermed overtage førstepladsen igen.