Griezmann sikrer sejren for Atletico

Med en scoring tyve minutter før tid blev Antoine Griezmann matchvinder, da Atletico Madrid slog Deportivo med 1-0.

I de flestes øjne, så er mesterskabskampen ofte en direkte duel mellem Real Madrid og Barcelona, men i de seneste år er Atletico Madrid også kommet ind i billedet, og de tog da også mesterskabet i 2014, og de har holdt fast, hvor man tidligere har set, at de hold, som blandede sig i toppen måtte slippe grebet efter et par år.

Atletico Madrid er også med i toppen i denne sæson, og de fik søndag en sejr på 1-0 over Deportivo La Coruña, hvor holdets franske stjerne Antoine Griezmann stod for Atletico og kampens enlige mål.

Den kom først efter 70 minutter, hvor Gameiro var kommet helt til baglinjen og spillede bolden ind foran mål, hvor den teknisk stærke franskmand dukkede op og sendte kuglen i netmaskerne.

Deportivo havde dog også gjort det svært for sig selv allerede i første halvleg, hvor de fik Fajr smidt ud, da han modtog sit andet gule kort, da han i overtiden i første halvleg gik lidt for hårdt til en Atletico-spiller.

Med sejren er Atletico på tredjepladsen i La Liga, hvor de har ét point op til Barcelona, som de spillede uafgjort med i midtugen, og to point op til Real Madrid på førstepladsen.