• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Karim Benzema headede Real Madrid til sejr mod Eibar

Karim Benzema headede Real Madrid til sejr mod Eibar
Foto: Getty Images

Med to hovedstødsscoringer sørgede Karim Benzema for, at Real Madrid løb med tre point, da de lørdag aften tog imod Eibar.

Af Victor Risager

Efter at de i midtugen tabte 2-1 til Valencia, kom Real Madrid tilbage på sejrssporet, da de lørdag eftermiddag besejrede Eibar på hjemmebanen Santiago Bernabeu.

Det var ellers Eibar, der kom først på måltavlen, da de kom foran kort før pausen. Efter at have spillet Real Madrid-forsvaret tyndt kunne Marc Cardona, der er udlejet fra FC Barcelona til Eibar, let lobbe bolden over Keylar Navas og i mål.

Men efter pausen fik Karim Benzema vendt kampen på hovedet med hovedet.

Først udlignede den franske angriber til 1-1 efter knap en times spil, da han headede bolden i mål efter et godt indlæg af Marco Asensio. Og ti minutter før tid brugte han igen hovedet til at bringe Real Madrid i front efter et indlæg fra Toni Kroos.

Det var Benzemas 16. La Liga-scoring i denne sæson, og det blev også kampens sidste. Real Madrid løb dermed med tre point.

Real Madrid er fortsat på tredjepladsen i La Liga, hvor de er to point efter Atletico Madrid, der er nummer to. Atletico Madrid kan imidlertid komme længere foran lokalrivalerne, når de lørdag aften møder FC Barcelona.

Superliga

Mere Superliga

Fokus