Karim Benzema headede Real Madrid til sejr mod Eibar

Med to hovedstødsscoringer sørgede Karim Benzema for, at Real Madrid løb med tre point, da de lørdag aften tog imod Eibar.

Efter at de i midtugen tabte 2-1 til Valencia, kom Real Madrid tilbage på sejrssporet, da de lørdag eftermiddag besejrede Eibar på hjemmebanen Santiago Bernabeu.

Det var ellers Eibar, der kom først på måltavlen, da de kom foran kort før pausen. Efter at have spillet Real Madrid-forsvaret tyndt kunne Marc Cardona, der er udlejet fra FC Barcelona til Eibar, let lobbe bolden over Keylar Navas og i mål.

Men efter pausen fik Karim Benzema vendt kampen på hovedet med hovedet.

Først udlignede den franske angriber til 1-1 efter knap en times spil, da han headede bolden i mål efter et godt indlæg af Marco Asensio. Og ti minutter før tid brugte han igen hovedet til at bringe Real Madrid i front efter et indlæg fra Toni Kroos.

Det var Benzemas 16. La Liga-scoring i denne sæson, og det blev også kampens sidste. Real Madrid løb dermed med tre point.

Real Madrid er fortsat på tredjepladsen i La Liga, hvor de er to point efter Atletico Madrid, der er nummer to. Atletico Madrid kan imidlertid komme længere foran lokalrivalerne, når de lørdag aften møder FC Barcelona.