Kjær med i vild Sevilla-målfest

Simon Kjær bidrog negativt til Sevillas 6-2-sejr, da han blev noteret for et selvmål til allersidst i kampen.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær var med i en vild målfest, da det blev til otte mål i søndagens tidlige kamp i Spanien, hvor Kjærs Sevilla vandt med hele 6-2 over Levante på udebane.

Her var det en kamp, hvor særligt Ben Yedder kan se tilbage på en storslået indsats med tre scoringer i kampen. Det første kom allerede efter 11 minutters spil, hvorefter Levante udlignede minuttet efter.

Derefter gjorde Carrico det til 2-1 for Sevilla, og derfra så de sig ikke tilbage, og inden pausen havde Ben Yedder fuldendt sit hattrick med mål efter henholdsvis 35 og 45 minutter spillet af opgøret.

Men 4-1 var selvsagt ikke nok for Kjær og Co., og fire minutter efter pausen blev det til 5-1 ved Andre Silva, hvorefter Sarabia gjorde det til 6-1 efter en times spil.

Til allersidst fik Levante-publikummet dog lidt at gå hjem på, da det blev til 6-2. Her var det den indskiftede nigerianer Simon, der sparkede bolden ind på Simon Kjær inde ved stregen, som betød, at Kjær blev noteret for et selvmål.

Sejren betyder, at Sevilla nu er på sjettepladsen, inden midtugekampen mod Real Madrid.